Atelier Leo De Beul

Leer kunstenaars kennen in hun eigen atelier.

op 28.04.2022

Op 13, 14 en 15 mei is er een van de meest kunstzinnige opendeurdagen van het land. Overal zetten kunstenaars de deuren naar hun atelier open.

Leo De Beul is de tachtig gepasseerd en een echte all-round kunstenaar. Hij is lid van het internationaal theatergezelschap 'Peeping Tom', maar ook actief tekenaar en schilder. Grijp de kans om zijn prachtige atelier te bezoeken tijdens de Open Atelierdagen.

Leo's werken hebben een abstracte toets. Het is een geometrisch vlakkenspel, waarbij een landschap wordt getekend in lijnen met kleuren die trillen vanuit hun nuances. 

Je bent welkom in het atelier op zaterdag en zondag 14 en 15 mei van 10u tot 18u.

Stefaan Keppens is een letterkapper. Hij kapt betekenisvolle letters, woorden, teksten en/of motieven op nieuwe en vintage stenen.

Stefaan licht zijn werkwijze toe: "Na een definitieve ontwerptekening kap ik karakters en motieven of realiseer ik ze als woordsculpturen. Mijn werken tonen een markante boodschap, een wens, initialen, een haikoe, een eerbetoon, kortom alles met een eeuwigheidswaarde."

Het atelier bevindt zich in de Brusselmansstraat 89 in Opdorp-Buggenhout. De deuren staan open op vrijdag 13 mei (18u-22u) en zondag 15 mei (10u-18u)

Klik op onderstaande knop en ontdek alle ateliers uit onze regio!