Buggenhout

Functieomschrijving

Als medewerk(st)er bibliotheek sta je in voor de baliewerking tijdens de openingsuren van de bibliotheek en dit in onze verschillende vestigingen. Je onthaalt de klanten, helpt hen verder met vragen en biedt de nodige informatie. Naast het ontlenen van boeken, sta je in voor het ontvangen van geld, het innen van boetes, het beheren van reservaties en alle administratie eigen aan de uitleen/abonnementen.

Daarnaast biedt je de nodige ondersteuning bij de boekverwerking –en verzorging, beheer je mee de collecties en sta je in voor een actueel aanbod. 

Laarne
  • Contractueel, salarisschaal C1-C3
  • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
  • Met aanleg wervingsreserve

Solliciteren via deze link.

Berlare Buggenhout Dendermonde Hamme Laarne Lebbeke Wetteren Wichelen Zele

De bibliotheken van regio Dijk92 vormen samen één grote bibliotheek. Lezers kunnen in een filiaal boeken uit andere filialen reserveren en ontlenen. Om dit logistiek te laten kloppen, organiseren we een transport van de ene bib naar de andere. (Wees gerust, we doen dit met een hybride voertuig...)

We zoeken chauffeurs die op basis van een vrijwilligersvergoeding op regelmatige basis dit transport willen verzorgen.

Voor meer info: contacteer Tom Van de Velde

Berlare Denderbelle Moerzeke Schellebelle Sint-Gillis-Dendermonde Zele Wetteren

In 2021 ontwikkelde de erfgoedcel 5 Sint-Maartenwandelingen in de regio. Wij zoeken enthousiaste wandelaars die elk jaar een deeltje van de route willen controleren.

Dendermonde Wichelen Hamme

Om het religieus erfgoed binnen onze regio te inventariseren is de erfgoedcel steeds op zoek naar helpende handen.