Wat staat er deze maand op het menu in onze cultuurcentra? Onze ambassadeur Koen is filmfanaat en comedyliefhebber. Voor de maand november brengt hij ons een nieuwe podiumtip. 

Koen is filmfanaat en comedyliefhebber en geeft de volgende tip mee: “Ik moet de tickets nog bestellen, maar ik zou voor Guga Baul en Jonas van Tielen gaan. Omdat dat toch ook comedy is, wat me het meest aantrekt in het aanbod.”

Guga Baúl en Jonas Van Thielen, beiden geboren in het magische jaar 1986, nemen je mee op een boeiende reis naar het beste van de Vlaamse fictie uit de jaren 80 en 90. Het centrale figuur in hun verhaal is de Vlaamse comedy-icoon, even onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. Deze reis voert je verder langs "Postbus X," "Kulderzipken," "FC De Kampioenen"... kortom, alles wat deze twee decennia zo kleurrijk maakte, verdient het om aan de volgende generaties te worden doorgegeven, mijn gedacht! "Badje vol met Stroop" is een prachtig verhaal over klassieke Vlaamse fictie, geschikt voor iedereen van 8 tot 88 jaar. Guga Baúl & Jonas Van Thielen: "Badje vol met Stroop" wordt op 25 november opgevoerd in GC De Pit.

Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd, ook in CC De Biekorf en CC Belgica kun je een glimp opvangen van Guga Baúl en Jonas Van Thielen.

Benieuwd waar je terecht kan voor de voorstelling?