NIEUWE DATUM - NIEUWJAARSCONCERT met ASTRID STOCKMAN en het EUROPEAN PHILHARMONIC ORCHESTRA onder leiding van WALTER PROOST

Wetteren
OKRA Academie Wetteren organiseert op vrijdag 14 januari 2022 in de Sint-Gertrudiskerk te Wetteren een nieuwjaarsconcert.

Het nieuwjaarsconcert wordt een klassiek concert met soliste Astrid Stockman en het European Philharmonic Orchestra onder leiding van Walter Proost.

Het European Philharmonic Orchestra werd opgericht in 2013 en staat onder leiding van Walter Proost. Het concept en de methodiek van het orkest zijn uniek.
De bedoeling van de oprichters is om klassieke muziek opnieuw dichter bij de mensen te brengen.

Astrid Stockman is sinds haar succesvol optreden in “De Slimste Mens“ niet alleen de Slimste Vrouw maar tevens de meest bekende sopraan van Vlaanderen. Al verschillende jaren werkt dirigent Walter Proost samen met haar voor diverse projecten.

Om het grote publiek te laten proeven van haar groot zangtalent is voor het nieuwjaarsconcert 2022 gekozen voor een concert met bekende operette melodieën van Robert Stolz.
Toppers van Johan Strauss, Franz Léhar en Giacomo Puccini maken dit nieuwjaarsprogramma compleet!

OKRA Academie Wetteren organiseert dit concert ten voordele van Hart voor Research van het Hartcentrum van het OLV-ziekenhuis Aalst en meer bepaald voor het project van dr. Ward Heggermont.
Eén op negen vrouwen krijgt tijdens haar leven borstkanker. Voor vrouwen met borstkanker is chemotherapie vaak de enige optie. Chemotherapie kan de bloedvaten ernstige schade berokkenen. Dit doet de kans op een hartinfarct, hartritmestoornissen en hartzwakte toenemen. Sommige chemotherapieën tasten de hartspier aan en kunnen op termijn hartfalen veroorzaken.
Hart voor Research Aalst wil, naast het ontwikkelen van het zorgtraject, ook wetenschappelijk onderzoek uitvoeren naar de oorzaak en behandeling van dit hartfalen, zodat minder vrouwen na chemotherapie geconfronteerd worden met hartfalen.
Sint-Gertrudiskerk
04/02/2022 20:00 tot 22:00
€35
OKRA-leden: 30 EUR
VIP-ticket met receptie vooraf: 55 EUR
VIP-ticket met receptie vooraf voor OKRA-leden: 50 EUR